13 Ekim 2010 Çarşamba

Photoshop CS5 ile gif yapmak

CS4 ve CS5 Sürümlerinde hareketli gif yapmak biraz farklılaştı CS4 Sürümü için çektiğim videoya Buradan ulaşabilirsiniz.
Save As seçeneği kullanarak animasyon oluşturmaya çalıştığımızda kayıt ederken Flatten Layers Seçeneğine tıklamak zorunda bırakılırız ve katmanlar birleşerek animasyon oluşmaz Fakat Save For Web Seçeneği ile kayıt etmeye kalkıştığımızda karşımıza öyle bir problem çıkmaz, açılan pencerede imaj türü olarak GIF seçer ve alt kısımdaki kayıt edilecekler seçeneğinden Only Images seçeneğine tıklar kayıt edersek Hazırlamış olduğumuz GIF hareketli olarak kayıt edilir.
Save As Seçeneği ile Kayıt örneği için Buraya  Save For Web Seçeneği ile kayıt örneği için Buraya tıklayıp örnekleri inceleyebilirsiniz.

5 yorum:

  1. Sizin sayenizde gif yapmayı öğrendim çok teşekkürşer

    YanıtlaSil
  2. save for web seçeneği aktif olmuyor ne yapmalıyım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önceki versiyonlarda hazır olarak gelen bazı eklentiler CS4 ve CS5 sürümünde bizim tercihimize göre sonradan eklenilebiliyor.

      Detaylar için http://ayvuz.blogspot.com/2009/12/photoshop-cs4-icin-opsiyonel-eklentiler.html (opsiyonel eklentiler) konusuna bakınız.

      Sil
  3. Bende.Teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Bu sayfanızda backlink çalışması yapmak istiyoruz. Detaylar için lütfen iletişime geçin. İletişim için - marketing@sadeceon.com

    YanıtlaSil

~ Anonim Olarak Yorum Yapabilirsiniz
~ Yorumlarınız Onaylandıkdan Sonra Gösterilir