1 Haziran 2009 Pazartesi

Blogsa

Blogsa ücretsiz, açık kaynaklı Tamamen Asp.NET ve C# kodlama dili ile yazılmış bir Blog sistemidir.

Aynı zamanda bir blog sistemi üzerinde içerisinde bir çok eklentiyi barındıran sayfanın her alanında size düzenleme imkanı sunan, zengin ve düzenlenebilir tema seçenekleri ile sizlere geniş bir site özelliği sağlayabilen bir sistemdir. Ayrıca Blogsa diğer blog sistemlerine karşın çok hızlıdır.

Blogsa da işlem yapmak çok kolaydır. Kurulumu çok basittir. Güncel birçok Veritabanını destekler yapıdadır. Günden güne ise desteklediği veritabanı yapılarını artırmaktadır.

Blogsa aynı zamanda dil seçeneğine sahip bir sistemdir. Kolay düzenlenebilir dil dosyaları sayesinde(XML) blog sisteminizi istediğiniz dilde yayınlayabilirsiniz. Sayfaların heryerinde tek tek oynama yapmanıza gerek kalmaz. Sadece dil dosyasını değiştirmeniz sayfanızın tamamen farklı bir dilde olması için yeterli. Sayfanızın dilediğiniz yerinde dil değiştirmek için eklenti ekleyebilirsiniz.

Blogsa'yı kullanmak için geç kalmayın. Sizde bir Blogsa sahibi olmak için Nasıl Yüklerim ? sayfasını ziyaret edebilir, ya da Özellikleri ? sayfasından özellikleri hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.





blogsa

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

~ Anonim Olarak Yorum Yapabilirsiniz
~ Yorumlarınız Onaylandıkdan Sonra Gösterilir